كوچك يا بزرگ كردن بخش :.
تاکید رئیس دانشگاه پیام نورفارس بر ایجاد زمینه مطلوب برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان تاکید رئیس دانشگاه پیام نورفارس بر ایجاد زمینه مطلوب برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان رئیس دانشگاه پیام نور استان فارس با تبریک فرارسیدن 16 آذر روز دانشجو،گفت: برگزاری مطلوب امتحانات در فضای آرام و توام با آرامش برای دانشجویان سرلوحه مجموعه مدیریتی استان است.
دکتر محمدحسن صیف در نشست ستاد امتحانات دانشگاه پیام نور فارس با اشاره به برخی گلایه های دانشجویان در خصوص شیوه برگزاری آزمون های میانترم وبرخی اشکالات موجود، اظهارداشت: نمره میان ترم از اختیارات استاد است و اساتید گرامی می توانند براساس صلاحدید ملاک هایی را برای اعطای 8 نمره میان ترم به دانشجو از جمله تکلیف درسی یا امتحان میان ترم، تعیین نمایند.
وی با بیان اینکه دانشجویان عزیز بدون نگرانی و در کمال آرامش در آزمون های الکترونیکی پایان ترم حضور پیدا خواهند کرد،افزود:امتحانات پایان نیمسال براساس آیین نامه های آموزشی دانشگاه با رعایت زمان مناسب آزمون، شیوه ارزشیابی براساس سرفصل مصوب و همچنین امکان حرکت بین سئوالات انجام خواهد گرفت.

وی یادآور شد: کلاسهای آموزشی دروس تئوری ونظری به صورت اختیاری است و درصورت شرکت نکردن دانشجو درکلاسها و نداشتن نمره میان ترم، آزمون پایان ترم از 20 نمره محاسبه شده و حقی از دانشجو ضایع نخواهد شد.